Beleef Braun

Wie is Braun?
Ik ben Braun, Matthijs Braun. Een enthousiaste wijnliefhebber die zich vooral richt op het delen van passie en beleving. Ik wil zoveel mogelijk mensen meenemen naar de internationale wijnwereld van Braun. En dat doe ik door op zoek te gaan naar de beste en meest exclusieve wijnen in de wereld die de naam Braun met trots dragen. Overigens zeg je Braun als Marrone of Bruno en in Frankrijk zeggen ze Brun. Het engelstalige Brown willen we uiteindelijk ook allemaal toevoegen aan onze Braun wine collectie.

Om de beleving van de wijnen die jij hebt gekozen compleet te maken, heb ik mijn bezoeken vastgelegd op beeld zodat ook jij een kijkje bij de wijnboer kunt nemen. In de wereld van Braun is het kopen van jouw wijn nét even exclusiever. De omschrijvingen bij de wijnen zijn gebaseerd op ervaringen en op beleving. Welk gerecht je erbij kunt nemen of welke gelegenheid je zou moeten kiezen voor wijnmomenten, dat bepaal je helemaal zelf. Ik zeg nooit wat moet. Wel wat kan. En vooral wat mag. 

Ik streef naar een collectie van de lekkerste wijnen van over de hele wereld die ik niet op internet vind maar ontdek door mijn eigen fysieke wijnexpedities. En dit deel ik dan weer in beeld en geluid. De wereld van Braun maakt wijn drinken nét even specialer. Niet alleen de smaak van de wijn maar ook de herkomst, achtergrond, passie van de makers en de beleving neem ik allemaal mee naar Nederland. 

Wijn gaat om beleving. Beleef Braun.